миниDSCF0643

Міський центр фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" при підтримки відділу спорту при департаменті з гуманітарних питань провів в перші два дні квітня відкритий міський турнір з міні-футболу серед спортсменів з вадами слуху.

У турнірі приймали участь команди з Дніпра, Кривого Рогу, Черкас, Синельниково та Кам’янського. На футбольному майданчику СК "Промінь" проходили справжні футбольні баталії.За підсумками змагань перше місце виборола команда з Дніпра. Друге місце у команди з Кривого Рогу, третє посіли господарі змагань. Індивідуальні призи та грамоти від міської організації УТОГ отримали кращі футболісти в номінаціях: гравець - Андрій Кушніренко; воротар - Сергій Староконь; бомбардир - Андрій Чепінога та Андрій Савіцький.

2миниDSCF0638

Команди-призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами від відділу спорту при департаменті з гуманітарних питань Кам’янської міської ради та центру фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспор". Начальник міського "Інваспорту" Юрій Коновалов від імені всіх учасників турніру висловлює щиру подяку Голові Правління ПАТ "ДНІПРОАЗОТ" Сергію Леонідовичу Сідорову за безкоштовне надання спортивної бази "Промінь»" для проведення змагань.