43n

 

Команди "Атлетик" і "ГЕС" стали переможцями чемпіонату Кам'янського з футзалу сезону 2023-2024 серед виробничих підприємств та аматорських колективів у Лігах "А" і "С".

 

432Атлетик

 

У СК "Прометей", 16-17 березня відбулися фінальні матчі між претендентами на чемпіонські титули серед команд Ліг "А" і "С". З жовтня минулого року точилися футзальні баталії. І ось нарешті останні зустрічі. В суботу були розіграні медалі найвищого гатунку в Лізі "С". На майданчику, у вирішальному матчі стосунки з'ясовували команди "ГЕС" і "СК Тайм-2". Перемогли енергетики з рахунком 5:3 і посіли перше місце. А ось в зустрічі "Альянс" - "Амкал" вирішувалася доля другого і третього місця. Після перемоги "Альянса" 4:3, команда виборола "срібло". Кращим гравцем чемпіонату визнано капітана команди "ГЕС" Сергія Циганка.

 

43ГЕС

 

Наступного дня "Атлетик" і "МКС" зіграли за "золото" в Лізі "А". "МКС" задовольняла і нічия, але гравці "Атлетика" у цей день були нестримні. Забивши у ворота суперника 8 мячів, "атлети" пропустили в свої лише один. Бронзові нагороди отримали гравці команди "Олімпія-2001" (Аульський водовід 1). Кращим гравцем чемпіонату визнано Артура Мелюшко з команди "Атлетик". Голова федерації футболу міста Кам’янське Едуард Коряк вручив медалі призерам обох колективів, кубок переможців керівнику команди "Атлетик" Андрію Пометуну, а срібний кубок Дмитру Ровенському ("МКС").

 

44Призери

 У Лізі “В” перше місце посіла команда  “Петриківка”."Самсон” (Северодонецьк)  став срібним призером, “Баглій” – бронзовим. 

Чемпіонат завершено, попереду фінал Кубку Ліги, в якому зустрінуться команди "Атлетик" - "Олімпія-2001" (Аульський водовід-1).