Футбол міні

 

У Кам`янському, 28 червня відбулося футбольне свято. На майданчику з міні-футболу стадіону ДЮСШ №2 після того, як команди-призери Відкритого чемпіонату міста з футболу серед дітей 2014/2015 років народження отримали нагороди, був проведений Кубок присвячений Дню Конституції України.

На протязі двох місяців юні футболчсти змагалися за нагороди встановлені Федерацією футбола Кам’янського та управлінням молоді та спорту міськради. В підсумку переможцем стала команда ДЮФШ "Надія" (тренер Микола Голік). Друге та третє місця відповідно посіли футболісти "Металурга" (тр. Віктор Шевченко) і ДЮСШ із Царичанки (тр. Микола Романов).

Нагороджували та вітали спортсменів начальник управління молоді та спорту Кам`янської міської ради Едуард Коряк і депутат міськради Віталій Поліщук. "Спортсмени показали справжню майстерність та якісну гру. Впевнений, з цих дітей виростуть справжні чемпіони, які будуть прославляти наше місто на всю країну та далеко за її межами", - сказав Е.Коряк.

Після церемонії нагородження, команди вийшли на поле, щоб позмагатися за Кубок до Дня Конституції. Після кругової системи гравці "Надії" знову довели, що рівних їм поки що немає. Вигравши у "Металурга" 2:0, з царичанцями вони зіграли внічию 2:2. Після нічийного результату 1:1 з "Металургом" на друге місце вийшли футболісти ДЮСШ.