Два останні зимові дні стали вирішальними для гандболісток Кам`янської ДЮСШ № 1. В Кривому Розі були проведені вирішальні зустрічі шостого туру чемпіонату України серед дівчат 2005/2006 р.н.

Місцева команда приймала першу збірну Дніпропетровської області, до складу якої входять наші спортсменки та їхні колеги із Тернівки. За повідомленням тренера Олега Усенка, наша збірна перемогла в обох матчах - 32:18 і 22:21.  До фінальних груп крім підопічних Олега Усенка і Олександри Злобіної потрапили ще п`ять команд: збірні Києва і Шостки, а також училищ фізкультури із Броварів, Херсона, Львова. Сьогодні, другого березня, було проведено жеребкування, після якого стало відомо, що Дніпропетровщина разом з представниками Броварів і Шостки склали групу "А". Інші три колективи будуть грати в групі "Б". 13-15 березня наші дівчата, вірогідніше всього, зустрінуться з суперницями із Броварів. Після роз`їздних виступів, команди-переможці зустрінуться у фіналі. Ігри пройдуть 1-3 травня.

Перед найвирішальнішими матчами наших дівчат лишили повноцінного ігрового майданчика, який знаходиться в ПРИБУДОВІ до СШ № 20. Як відомо, після того, як в школі минулого року обвалився дах, її перевели в розряд аварійних. І зараз там йде реконструкція.

Збірна юнаків 2006 р.н. Кам`янської ДЮСШ № 1 зіграє у фіналі, який відбудеться 7-10 березня у Запоріжжі. Разом з нами в групі "А" гратимуть команди із Вишгорода, Южного, Запоріжжя (ЗТР).

СКЛАД ЗБІРНОЇ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ-1 (в дужках м`ячі забиті в Кривому Розі)

ГАНДБОЛІСТКИ ІЗ КАМ`ЯНСЬКОГО
Катерина Юхименко (воротар)
Владислава Кочедеря (6)
Аліна Ташкевич (8)
Маргарита Дорошенко (1)
Діана Кімлик (3)
Софія Зайчук (11)
Олена Богомаз
Дарина Жмур (1)
Поліна Виноградова
Анастасія Чепурна
Марина Богуславська
Поліна Хрень
ГАНДБОЛІСТКИ ІЗ ТЕРНІВКИ
Віктороія Левадна (воротар)
Вікторія Гребенюк (9)
Катерина Кучерява (8)
Аліна Петровська
Анастасія Казначєєва (7)

За підсумками всіх ігор шести турів кращим бомбардиром в збірній Дніпропетровщини-1 стала Софія Зайчук, на рахунку якої 64 забитих м`яча.