Після перемоги у стартовому поєдинку відбору європейської першості 2022 року над Мальтою (4:2) 9 жовтня в польській Плевісці підопічні Володимира Єзерського  (збірна України U 19) зустрічалися з Фінляндією.

Як і в першому матчі, українці пропустили першими: на 21-й хвилині Ессе Ніккі після подачі кутового спрямував м'яч у сітку воріт Твардовського. Однак уже за 15 хвилин синьо-жовті відновили рівновагу — відзначився вихованець Кам`янського тренера Миколи Петровича Голика ("Прометей") Єгор Ярмолюк. Цікаво, що 17-річний гравець СК "Дніпро-1" забив гол, як і в попередньому маті з командою Мальти, на тій же 36-й хвилині.

Вирішальною ж у поєдинку виявилася 75-а хвилина. Наша команда отримала право на пенальті, який реалізував Іван Лосенко. У підсумку — 2:1, вольова перемога збірної України, яка із шістьма очками очолює групу № 5.

P.S. Єгор Ярмолюк народився і навчався у Верхньодніпровську. З шести років його тато майже щодня привозив хлопчика в Дніпродзержинськ (нині Кам`янське), де він тренувався разом з однолітками у Миколи Петровича Голика. "Зараз у мене тренується  Ваня,  молодший брат Єгора. Йому десять років", - пояснив М.П.Голик.

 

Джерело https://uaf.ua/article/43498