DSC 1932

 

На стадіоні "Надія" 20 серпня відбувся фінальний матч "Кубка мера" з футболу між командами "Южкокс" і "Металург".

Вже на другій хвилині зустрічі в штрафному майданчику "Южкокса" захисники "скосили" Пономаренка. Він некваплячись підійшов до м`яча і з точки пробив пенальті в лівий нижній кут воріт. Але голкіперв в стрибку відбив шкіряну кулю перед собою. Та на добиванні той же Пономаренко не схибив. Після цього металурги взяли в облогу ворота суперника. Лиш поодинокі атаки коксохіміків докочувались до штрафної противника. Але до ударів в створ воріт діло не доходило. На перерву команди пішли за рахунку 3:0. За повної переваги команди з ДМК пройшли і наступні 45 хвилин. Остаточний рахунок 7:0. Хоча гравці "Южкокса" і забили один гол, але в... свої ворота. 
Після зустрічі пройшла церемонія нагородження. Команді "Южкокса" вручили грамоту, а футболістам срібні медалі. Капітан команди-переможниці Сергій Солнцев з рук президента Кам`янської федерації футбола Едуарда Коряка отримав красень-кубок і грамоту. А кожному гравцю золоті медалі вручали ветерани Кам`янського футболу Василь Григорович Вербецький, Володимир Антонович Флокій і Геннадій Павлович Шмуригін. До речі, Е.Коряк двом останнім також вручив пам`ятні медалі за вагомий вклад в розвиток футбола в місті і в честь днів народження, які вони відзначали 8 та 18 серпня.

Разом з капітаном Сергієм Солнцевим радість успіху розділили голкіпер Віталій Жеребцов та польові гравці Гришин, Сергій Пономаренко, Олександр Серебряников, Євген Проненко, Віталій Зарва, Анрей Прокопов, Віктор Скиба, ігор Половенченков, Олександр Котов, Володимир Прокопов, Бондарь, Віталій Андрієнко, Сергій Циганок, Мироненко, Андрій Пометун, Максим Таран.

Потрібно нагадати, що "Металург" втретє поспіль стає переможцем "Кубка мера".

 

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo.php?