Ветерани з кубком
 
30 вересня в місті Покров (колишнє Орджонікідзе) відбувся кубок "Дружби" серед команд ветеранів футболу. Разом з місцевою командою грали представники Нікополя і Кам'янського. 
 
Федерація футболу Кам`янського за підтримки ПАТ "Дніпровський меткомбінат" організувала поїздку на цей турнір команди ветеранів "Дніпровець". "Прекрасне відкриття, оголошення складів команд, кожен забитий гол, уболівальники і навіть включене табло додало турніру незвичайної атмосфери свята футболу", - говорить голова міської федерації футболу Едуард Коряк. 
 
Перед грою з Нікополем
 
Невдалий початок "Дніпровця" в матчі з Нікополем  перекреслив всі надії на загальний позитивний результат. Підсумок зустрічі 2:5. У другій грі Нікополь домігся перемоги з рахунком 1:0 над господарями турніру і стало зрозуміло, хто заволодіє кубком "Дружби". Матч за друге місце показав потенціал команди з Камянського. У першому таймі наші футболісти забили чотири м'ячі, пропустивши лише один. Після перерви "дніпровці" мали досить багато моментів, щоб закінчити матч з двозначним результатом. Практично кожна друга атака була гольова, і вже навіть вболівальники господарів аплодували нашій команді за красиві комбінації. Матч завершився з рахунком 6:4 на користь "Дніпровця". 
 
Вручаючи кубок за друге місце капітану команди Руслану Рибалко, президент футбольного клубу "Авангард" пообіцяв зробити турнір "Дружба" традиційним, із запрошенням нашої команди, яка всім дуже сподобалася. 
 
Рибалко отримав кубок Дружби
 
На турнірі в команді "Дніпровець" по два м`ячі на свій рахунок записали Руслан Рибалко, Сергій Костевич, Владислав Шпай. По оному голу забили Дмитро Піддубний і Владислав Кульбашний.