Минулими вихідними в залі КП СК "Прометей", на головній баскетбольній арені Кам`янського, були зіграні чергові матчі чемпіонату міста.

У відкритому аматорському турнірі грають чотири місцеві команди ("Be Happy", "Ice Bulls", ККФВ, "Кам'янське") та дві з Дніпра ("Thunder", "Джип"). У минулому шостому турі гості здобули одну перемогу і зазнали поразки. "Thunder" зміг подолати опір студентів Кам'янського коледжу фізичного виховання та виграти зустріч 63:45. Підопічним тренера ККФВ Валерія Дворникова не допоміг навіть гігант Марк Найда, зріст якого 2 метри 7 сантиметрів. Команда "Кам`янське", що паралельно виступає в чемпіонаті Дніпропетровської області Dnipro Leauge, перемогла "Джип" 69:50. Баскетболісти "Ice Bulls" поступилися команді "Be Happy" 51:64.

Слід зазначити, що баскетболісти "Кам`янського" дуже вдало стартували у чемпіонаті Дніпропетровщини. Свій перший матч кам'янчани проводили у гостях із командою "Енергобаскет". Гра проходила на майданчику СДЮСШОР №5 та завершилася перемогою наших земляків 89:72. Баскетболісти під керівництвом капітана команди Ельджуна Алієва виграли і наступну гостьову зустріч у "Спарти" 59:48 (16:12, 13:8, 18:17, 12:11).