stritbolnyy turnir 11
 
 
В центральному парку відпочинку Кам'янського сьомого липня пройшов стрітбольний етап всеукраїнської ліги 2018 УСЛ 3?3. Турнір Kamianske Cup 3х3 зібрав 40 команд.
 
Перемогу в жіночій категорії завоювало тріо "Фіолетово" (Дніпро-Запоріжжя): Ольга Сивакова, Дар'я Штура, Ксенія Панькіна.
 
stritbolnyy turnir 2
 
Серед юнаків найсильнішою стала команда "Dnipro Gang" з Дніпра: Олександр Компанієць, Микита Роздобудько, Микита Шарлай, Павло Третьяков.
 
stritbolnyy turnir 3
 
Запорізькі "Вікінги" в складі Євген Снєт, Стас Алексейчик, Юрій Лохманчук, Богдан Байда завоювали вже третю перемогу в сезоні УСЛ 3х3, перемігши в чоловічому змаганні.
 
Вдало виступили і команди-господарі майданчика. У чоловічому турнірі друге місце взяли "Bad boys": Ельджун Алієв, Родіон Харєв і Дмитро Шаповал. У фіналі вони з рахунком 14:17 поступилися "Вікінгам", які вже вигравали призи УСЛ в Кам'янському два роки тому.
 
Кам'янчанки Катерина Шалаєва, Ольга Липка і Тетяна Бовтун, зібравшись в команду "Бджілки", теж не підкачали і в першому ж серйозному змаганні взяли срібло. Крім медалі, "Бджілки" отримали сертифікат від спонсорів на комплект спортивної форми.
 
У категорії юнаків U-18 краще за інших виступили "Мангусти". Назар Власенко, Дмитро Стеблян і Родіон Кузьмін дійшли до півфіналу, але поступилися майбутнім чемпіонам з Дніпра.
 
Нагороди
 
Фото: Павло Дорогань
Джерело http://sobitie.com.ua