Открытие пляжаdolKnxS1WPM

24 червня, напередодні Дня молоді, в Кам'янському відбулись приємні не тільки для підростаючого покоління, а й для дорослої частини мешканців події. На лівобережній частині міста відкрились оновлений пляж і фонтан. Присутні глядачі стали свідками гарних справ на шляху до створення квітучого та красивого міста. В театралізованому дійстві Нептун із своїми русалоньками запросили міського голову Андрія Білоусова перерізати стрічку, яка символізувала відкриття пляжної зони. Юні кам'янчани продемонстрували різні елементи з техніки навчання плаванню в рамках міської програми "Школа плавання".

Пляж2QrqHiDPoeY

Фотоальбом https://vk.com/album84493189_233479212

А відкриття фонтану на лівобережній набережній (в Дніпровій воді напроти пам'ятника танку "Т-34") присвятили також і 20-річчю Конституції України. "Коли в місті працюють фонтани, значить воно живе. Я думаю, що це місце стане улюбленним для мешканців лівобережжя. В цьому році ми відновили роботу трьох фонтанів. В слідуючому році ми будемо відкривати фонтани в Південному райолні, на Дніпробуді та в інших місцях", - зазначив Андрій Білоусов. Міський голова вручив грамоту депутату міської ради сьомого скликання, члену постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури, будівництва, земельних ресурсів та комунальної власності Ігорю Володимировичу Максимовичу, який приймав активну участь у створенні фонтану.

ФонтанP0ejLnB73hM

Після того як міський голова перерізав стручку, відбувся казус... не стало світла, від якого живиться двигун фонтану (хоча до цього він благополучно був протестований на роботу і струмені піднімались на висоту п'ятнадцяти метрів, - прим. автора). "Краще комусь включити світло, щоб запрацював фонтан, чим залишитись без роботи", - прореагував на це Андрій Білоусов.

Фонтан открытиеNK7RmaxIPd0

Перед присутніми відбувся концерт та виступи бійців, які приймали участь в АТО.

Потім шість колективів Кам'янського стартували в патріотичному квесті "Єдине місто - єдина країна": представники виконавчої влади міста, учасники АТО "Патріот-2016", волонтери міста, ПАТ "ДМК", цивільний корпус "Азов", ПАТ "ДніпроАЗОТ".

Поки команди виконували завдання, на протязі трьох годин перед кінотеатром "Мир" виступали солісти і колективи міста, які розважали глядачів піснями, танцями та конкурсами.

ДевушкиDkNj6MwXVME

Святкова програма завершилась нагородженням переможців та призерів квест-гри. Перше місце дісталось колективу волонтерів. Другою стала команда міськради, в якій виступав і міський голова. Третє місце виборола команда "ДніпроАЗОТ". Четвертою став цивільний корпус "Азов". "Патріот-2015" став п'ятим. Останніми завершили конкурс "ДМК".

ПобедителиXYaa nVLrB8

Свято завершилось колективною фотосесією.

Общее фото6gUaQ9WdGgs

Текст: Віктор КУЛЕНКО.