260977760677 n

 

У залі Кам`янського СК "Прометей", 23 вересня проходив Відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з тхеквондо ВТФ серед дитячо-юнацьких шкіл, шкіл олімпійського резерву і вищої спортивної майстерноств та спортивних клубів. Команда Кам`янської ДЮСШ № 4 посіла друге місце.

За оригінальні кубки та медалі у розділах "керугі" та "пумсе" змагалися близько двох сотень бійців з Дніпра, Кривого Рогу, Новомосковська, Першотравенська, Запоріжжя та Кам'янського.

Відкриваючи чемпіонат, начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк привітав присутніх зі святом тхеквондо та побажав перемоги не тільки бійцям спорту, а й нашим славним Збройним Силам. До поздоровлень приєдналися керівник відокремленого підрозділу громадської організації Федерація тхеквондо України ВТФ у Дніпропетровській області Юрій Пальок та директори Кам`янських ДЮСШ № 1, 3, 4 де розвивають тхеквондо.

Протягом світлового дня на трьох даянках спортсмени демонстрували свою майстерність у розділах "пумсе" та "керугі". В командному заліку перше місце посіла МСДЮСШОР з Дніпра, завоювавши 37 медалей (14+10+13). Команда Кам`янської ДЮСШ № 4 (тренери О.Кірпа, К.Ковдря, А.Крістєва, В.Лобанов, Р.Курись) посіла друге (в "пумсе" перше) місце. Третьою стала Запорізька ОКДЮСШ "Олімп". Потрібно додати, що Кам`янська ДЮСШ № 1 (тренери А.Стовбан, В.Сторчан) стала другою в "пумсе".  

Текст Віктора КУЛЕНКА.