В Кам`янській ДЮСШ № 1 весь світловий день і вечір 20 лютого проводиться Кубок Дніпропетровської області з козацького двобою. За нагороди змагаються 151 боєць з шістнадцяти команд, що представляють Кам`янське, Дніпро, Кривий Ріг, Нікополь, Верхньодніпровськ, Вільногірськ, Верхівцеве, Широке.

Про змагання розповідає головний рефері, суддя міжнародної категорії, тренер Кам`янської команди "Герць"-ДЮСШ № 1 Костянтин Тимченко. "В сімнадцятий раз проводиться Кубок Дніпропетровщини з козацького двобою. Нинішні змагання є відбірковими до Кубку України, який пройде в Сумах 26-27 березня, - пояснює К.Тимченко. - Після локдауну це перші серйозні змагання. Ми продовжуємо дотримуватися карантинних норм, тому поєдинки проводяться поетапно. До 14:00 працюють спортсмени вікових категорій 6-7, 8-9 і 10-12 років. Після обідньої перерва на поєдинки викликаються спортсмени 13-15, 16-18 (юніори), а також дорослі бійці. Вони будуть працювати до 19:00. А потім відбудуться поєдинки шостого Кубку "Героїв АТО", де на рингу свою майстерність продемонструють сім пар дорослих бійців. Серед них найтитулованішими є Владислав Зінченко, брати Станіслав і Вячеслав Тимченко, Гліб Хвалов, Іван Калінін, Таїсія Удод".

Супервайзерами працюють: на рингу - суддя міжнародної категорії Антон Єрмашкевич (керівник Кам`янського осередку козацького двобою); на килимі - суддя національної категорії Євген Гобов (тренер "Герць"-ДЮСШ № 1); на татамі (де бійці змагаються в розділах "забава" і "борня-1") - Яна Фірсова (керівник Дніпровського осередку козацького двобою) і суддя міжнародної категорії Андрій Козятник (керівник обласної федерації кікбоксингу WPKА).

Переможці в кожному з розділів Кубку області отримають індивідуальні кубки. Також кубками будуть відзначені команди-призери.

Результати Кубку Дніпропетроващини і Кубку "Героїв АТО" будуть опубліковані пізніше.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo?fbid=1879011168924484&set=a.1879024058923195