Кнут1
 
У Харкові з 3 по 7 грудня проводився IV Всукраїнський турнір з боксу серед юніорів (2003/2004 р.н.) на призи заслуженого майстра спорту Сергія Петровича Данильченка. На рингу в 14 вагових категоріях змагалися 77 майстрів шкіряної рукавички.
 
Кам'янське представляли два бійця: Максим Кнут (тренери Валерій Шульга та Ігор Урбе з ДЮСШ № 1) та Євген Агеєв (тренери Андрій Шешурєв БК "Ринг" та В'ячеслав Шульга з ДЮСШ № 2). Як повідомив тренер Валерій Шульга, який супроводжував наших боксерів, Євген Агеєв (вага 66 кг) виграв перший бій у Івана Чури з Донецької області. У наступному поєдинку він поступився Миколі Сєрову з Київщини і посів третє місце. Цікаво, що кривдник Жені, в фіналі нокаутував Кирила Тарана з Полтавської області.
 
На один поєдинок більше провів Максим Кнут, який боксував в компанії серед ще семи спортсменів вагової категорії 57 кг. Спочатку Макс виграв у Юніса Гулієва (Одеська область). Потім переміг харків`янина Семена Орлова. Але в головному поєдинку за очками поступився ще одному представнику Харківщини В'ячеславу Бригоденко. До речі, Бригоденко вже в першому поєдинку вибив з турніру чинного чемпіона країни. В результаті Максим Кнут став срібним медалістом. За чотири роки заняття боксом Максим провів п'ятдесят поєдинків, в сорока п'яти виходив переможцем.
 
Всі призери крім грамот і медалей отримали в подарунок футболки.
 
18 лютого 2019 року в Харкові відбудеться чемпіонат України, в котрому візьме участь Максим Кнут.