IMG 0000000000864a0b44e219567bf99d66dbdf7497b V

 

В Коломиї, з 4 по 10 грудня проводився всеукраїнський турнір з боксу присвячений памяті заслуженого майстра спорту Андрія Федчука серед юнаків та дівчат 2010/2011 років народження. На цих змаганнях кам`янські боксери посіли два призові місця.

В ринг спорткомплексу "Локомотив" виходили близько півтори сотні майстрів шкіряної рукавички. Збірна Дніпропетровської області в складі 28 учасників посіла перше загальнокомандне місце серед представників всіх областей України. В її активі чотири перших, п`ять других і два третіх місць. Свій вклад в цей успіх внесли і двоє спортсменів з Кам`янського. Cофія Лапшик стала третьою. Вихованка тренера ДЮСШ № 1 Геннадія Молокова змагалася серед дівчат вагової категорії 44 кг. Срібну медаль завоював Владислав Штирхун, який проводив поєдинки у вазі 57 кг. Тринадцятирічний вихованець тренера Кам`янського Будинку дитячої творчості Валерія Шульги (БК "Ринг") двічі зустрівся з місцевими боксерами. Що таке мати противника, якому дома і стіни допомагають, не треба пояснювати. І якщо в першому бою Влад переміг Макара Сидора, то у важкому фінальному протистоянні він поступився Микиті Кравченко.

"З 12 по 25 грудня тут же в Коломиї Владислав разом з командою проведе збори, після яких відбудеться міжнародний боксерський турнір - матчева зустріч з командої Молдови. Потім в Корсуні відбудуться ще одні командні збори. Все це проводиться як підготовка до Чемпіонату Європи, який відбудеться в серпні наступного року в Італії", - пояснив тренер В.Шульга.

Текст Віктора КУЛЕНКА.