optimized pgb5
 
Члени євроклубу "Дружба" кам'янської середньої школи №21 щорічно випробовують свої сили в обласному туристично-краєзнавчому конкурсі "Золотий Колобок". Захід проводять за підтримки департаменту освіти і науки Дніпроблгосадміністраціі.
 
Наші школярі вже неодноразово ставали переможцями. Нинішній навчальний рік - не виняток. У номінації "До європейської спільноти через дослідження традицій і звичаїв народів світу"  євроклубівці представили п'ять творчих проектів на тему свят різних народів світу і зайняли призові місця.
 
Перемогу здобули Катерина Кошова і Анастасія Решетняк за роботу "Міжнародний фестиваль повітряних куль в Альбукерке", II місце - у Аліни і Дар'ї Кузіних за роботу "BurningMan" - незвичайний фестиваль в Неваді", III місце зайняли Руслана Костирко і Дарина Дягілєва за роботу "Чудеса снігового фестивалю в Саппоро".
 
Робота "Фестиваль "Кавказький сир" в Тбілісі", авторами якого є Владислав Читаков і Данило Євдокименко, зайняла VI місце. Аріна Фішман і Родіон Цвіркун з проектом "Мідсоммер" - свято літнього сонцестояння" - отримали VIІ місце.
 
Всього ж в даній номінації було надано 27 робіт.