ДжуриDSC 1004

В Кам'янському козачому курені відбулось посвячення в джури студентів першого курсу Центра будівництва і автотранспорту.

Як розповів полковник українського козацтва Олексій Радін, серед почесних гостей був Верховний атаман козацького війська Запорізького Федір Главчев. Захід був присвячений Дню захисника Вітчизни та Дню українського козацтва. Після того як джури дали клятву на вірність народу України, запорізькому козацтву і православній вірі, їм були вручені посвідчення. А їхні старші товариші з Кам'янської козачої паланки, які в минулому навчальному році виступали на обласних змаганнях "Джура", отримали дипломи, а також універсали на присвоєння наступних низових козацьких званнь.

З показовими вправами виступили спортсмени відділення художньої гімнастики (тренер Л.Заєць), спортивної акробатики (тренер Г.Романова), а також учасниці чемпіонату світу з естетичної гімнастики із ДЮСШ № 4. Учні СШ № 23 (директор Л.Школяр, викладач фізвиховання Т.Андрющенко) підготували міні-концерт. Спортивно-театралізовану виставу з гирями та елементами екстріма показали студенти Центра будівництва і автотранспорта.

Текст: Віктор КУЛЕНКО.