ko94OJcNaLI

Центр знову запалює талантами основну сцену дитячої творчості міста! Естрадна студія «Пролісок» відкрила марафон творчих звітів серед колективів ЦПР та ДТ.
19 березня відбувся концерт «живої музики». Особлива атмосфера інструментальної музики охоплювала усю святкову залу. Чудове виконання та позитив учасників міг відчути кожен присутній на весняному святі творчості.
Дуже скоро колектив відзначатиме свій 40-річний ювілей, в контексті святкових перед'ювілейних вітань свої виступи подарували вихованцям та керівникам колективу їх творчі колеги-однодумці, вихованці Будинку дитячої творчості лівобережної частини міста (гурт «New age», «7 вітрів», «Musik park»).
Справжньою прикрасою творчого концерту став виступ випускників студії Ганни Шилінської та Олександра Чорного за підтримки ансамблю старшої групи колективу.
Одна насичена історія чотирьох десятиліть колективу - це сотні, а може, й тисячі, маленьких, але дуже значущих «історій» її вихованців. Відчутний досвід не заважає залишатися колективу завжди «молодим» і радувати оточуючих своїми численними досягненнями та яскравою творчістю!
Напередодні серйозного ювілею колективу напрошувались бути висловленими спогади, того, з чого все починалося, тож гості вечора мали можливість познайомитись з історією створення та функціонування студії, що супроводжувалась переглядом слайд-шоу із архівних світлин колективу.
Насправді, у вихованців колективу естрадної студії «Пролісок» була вельми активне і цікаве творче життя - були і є перемоги і досягнення, участі в різних конкурсах і фестивалях, як міських, обласних, так і всеукраїнських і навіть міжнародних!
Живий звук був незрівнянний! «Жива музика» пробуджувала грайливі весняні бажання!
Творчість об'єднує, при цьому, як не дивно, не маючи ніяких обмежень і тимчасових рамок! Естрадна студія «Пролісок» завжди в розвитку і творчому польоті. Від серця до серця, від номера до номера ми тільки все більше і більше переконувались в цьому факті!
Міркуючи про відповідність задуманого функціоналу колективу його назвою, приходиш до висновку: наскільки ж щиро і тонко творці останнього відчували свої цілі, даючи життя колективу «Пролісок» «живому» і музичному!
Безумовно, все, чого досягли на сьогоднішній день вихованці студії - є величезна заслуга їх руководідітелей.
На даний момент керівником студії і викладачем вокалу є Маргарита Чабан.
Керівник інструментальної групи - Олена Шилінська,
А також Володимир Лихошерстов - акомпаніатор, відмінник народної освіти.
Слід зазначити, що і відбулась на святі дещо сумна подія – керівник студії Олена Шілінская на разі вимушена піти із колективу в силу об’єктивних причин. Вихованці були засмучені, проте не втратили надії на подальше творче майбутнє колективу.
Окрім цього на святі отримали відзнаки від адміністрації Центру батьки вихованців та керівники колективу.
У висновку хотілося б ще раз подякувати всім учасників весняного пробудження аля «Пролісок» - спасибі гостям заходу, випускникам та керівникам студії, батькам і звичайно ж, талантам, які тільки вчаться і пізнають! «Проліску» є чим пишатися! Студійці ввібрали в себе знання та враження!
Ніщо не забуте, ніхто не забутий!
Колективу «Пролісок» бути…з весною в душі… завжди!

Текст: Катерина ХАВРУНОВА.

фотозвіт https://vk.com/album-96866785_229702874