В Кам'янському 27 жовтня відбулася презентація проекту громадської організації "Івент простір" про створення центру "Крок назустріч" для людей, які постраждали від нацизму.

Проект підтриманий німецьким фондом "Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє" за програмою" Ми поруч". На розгляд в EVZ було представлено 49 заявок з різних міст України. Підтримано 9 проектів, в тому числі і наш. Як зазначила керівник проекту Вікторія Петерімова, основним пріоритетом в реалізації проекту буде підвищення соціального і правового рівня людей, які були насильно вивезені до Німеччини, перебували на окупованій території; створення умов для спілкування їх з молоддю, що сприятиме проведенню життєвої активності таких людей; взаєморозумінню представників різних поколінь.

 

 

У презентації взяли участь представники міського відділення в'язнів-жертв нацизму, міської ради ветеранів, районних територіальних центрів соціального обслуговування населення, міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченко, гімназії № 11, ліцея нових інформаційних технологій.