Учні Кам'янської Дитячої художньої школи ім. І. Г. Першудчева взяли участь у Всеукраїнському дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв "More Emotions_Новогодній драйв - 2020".

Мета фестивалю - сприяти розвитку творчих здібностей дітей, розкриття їх талантів, залучення до занять музикою і вокалом, танцями, образотворчим та декоративно-прикладним мистецтвом, також організатори прагнуть підтримувати працю керівників творчих колективів, викладачів мистецьких навчальних закладів. Про це повідомляє сайт https://sobitie.com.ua/novosti/dve-kamenchanki-stali-laureatami-vseukrainskogo-festivalya-konkursa-iskusstv.

Дві вихованки кам'янської художньої школи отримали дипломи в номінації "Декоративно-прикладне мистецтво". У другій віковій категорії дипломом першого ступеня була відзначена Лепеса Ніна, яка також отримала сертифікат на 100% знижку на участь в очних фестивалях "More Emotions - 2021". Як відзначило журі, робота кам'янчанки відрізняється сучасним підходом до створення образу, вишуканою орнаментикою і сміливими поєднаннями кольорів. Диплом другого ступеня отримала Плешкова Марія. Її роботу відзначили за неординарний підхід до передачі плановості, зображенню архітектури, насичену за формами і кольорами орнаментику.

Обидві юні художниці займаються у викладача Олени Миколаївни Харитонової.