zelenyy veter 1
 
 
18 квітня в Центрі позашкільної роботи і дитячої творчості відбувся творчий звіт зразкового колективу школи естрадної майстерності "Зоряний дощ".
 
Вихованці школи неодноразово ставали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських фестивалів і конкурсів. Чимала частка в їх успіху, поза всяким сумнівом, належить неймовірно талановитим і закоханим у свою справу наставникам - Наталії Павлюченко і Анастасії Бєляєвій.
 
Зі сцени вихованців, їх батьків та керівників колективу привітав заступник голови адміністрації Заводського району Андрій Тарадін і замдиректора Центру позашкільної роботи і дитячої творчості Олександра Логвина.
 
У звітний концерт, названий "Зелений вітер", увійшли 22 художніх номера. На сцені в цей вечір виступали представники всіх вікових груп - від підготовчої до старшої. Всі вони продемонстрували творчі номери, в яких кожна деталь - від елементів костюма до ледь помітних рухів - була продумана до дрібниць. Глядачі насолоджувалися артистизмом, естетикою і емоційністю юних артистів, нагороджуючи їх щедрими оплесками.
 
Творчий звіт колективу "Зоряний дощ" пройшов блискуче і поповнив скарбничку досягнень вихованців Центру.
 
Джерело http://sobitie.com.ua