Денисюк Лариса

Директором міської бібліотеки стала Лариса Денисюк.

До свого призначення вона працювала заввідділенням електронно-бібліографічної інформації центральної бібліотеки Кам`янського. Відомо, що новий директор має вищу освіту за спеціальністю "бібліотекар-бібліограф".

Членам комісії Лариса Денисюк представила свою концепцію розвитку бібліотечної системи. Першим своїм кроком новоспечений директор називає доукомплектування четвертого відділу юнацької бібліотеки, так як в ньому банально не вистачає меблів.

Нагадаємо, що ще однією претенденткою на посаду директора була Юлія Задорожна, нині завідувач відділом абонемента. Її програма розвитку бібліотеки також сподобалася членам журі, проте вона була менш переконливою і правдоподібною, ніж у Лариси Денисюк.

А ось колишній директор Кам'янської бібліотеки Тетяна Герасюта, навіть не висувала свою кандидатуру на конкурс. Вона вирішила не продовжувати свій контракт на цій посаді, тому що, за її словами, навантаження занадто велика. Однак працювати в бібліотеці Тетяна Герасюта залишається, буде як і раніше керувати своїми проектами, такими як Краєзнавчий клуб, наприклад.

Джерело http://nashreporter.com/society/u-biblioteki-kamenskogo-novyiy-direktor/