1 festival litovsko ukrainskoy muzyki
 
У Кам'янському триває третій фестиваль литовсько-української музики. Засновниками фестивалю є Школа мистецтв і громада литовців міста. Захід проходить за підтримки Почесного консульства Литовської республіки в місті Дніпрі.
 
Метою фестивалю є популяризація досягнень литовської та української національних культур, виявлення талановитих і творчо обдарованих юних виконавців, підтримка і розвиток сімейної творчості для формування позитивних життєвих цінностей.
 
Фестиваль стартував ще в листопаді з фортепіанного конкурсу Литовська осінь в Кам'янському" і концерту-лекції "Мистецтво Литви в музичних творах".
 
2 festival litovsko ukrainskoy muzyki
 
В рамках заходу вже пройшли вечір поезії і музики Литви і України "Ми знайшли скрипковий ключ" в центральній бібліотеці імені Т.Г.Шевченка; виставка учнів художньої школи ім. І.Першудчева; відкритий конкурс сімейних ансамблів "Сімейна акварель" в Школі мистецтв.
 
2 лютого в 16:00 в приміщенні музею ПАТ "Дніпровський металургійний комбінат" відбудеться гала-концерт фестивалю. На захід запрошуються всі бажаючі.
 
Джерело http://sobitie.com.ua