"Творча палітра актора"

Нова зустріч з представником радянського театрального і кінематографічного мистецтва - заслуженим артистом РРФСР Георгієм Єпіфанцевим - відбулася 26 квітня у нашому місті.

Вперше мільйони глядачів побачили Георгія Єпіфанцева у фільмі Марка Донського "Фома Гордєєв", десятиріччя по тому він створив образ Прохора Громова у багатосерійному телесеріалі "Угрюм-ріка". А взагалі у кінематографічній біографії артиста понад 30 ролей.

Але перед учасниками зустрічі представ не просто популярний актор, а людина різносторонніх інтересів, що живе насиченим і плідним творчим життям. Георгій Єпіфанцев грає у майже двадцяти спектаклях, поставлених на сцені всесвітньо відомого Московського художнього академічного театру імені М.Горького, пише п`єси і вірші, створив інсценіровку відомих творів М.Булгакова. А напередодні відїзду до Дніпродзержинська художня рада театру прийняла до постановки п`єсу Г.Єпіфанцева "Друзі".

Теплом і сердечністю була наповнена ця зустріч, підготовлена для дніпродзержинців міською організацією товариства "Знання".

Н.Свєтозарова, інструктор клубу цементного заводу.
"Дзержинець" 28 квітня 1984 рік.