Закінчився міський огляд-конкурс хорових і вокальних колективів, присвячений 100-річчю з дня народження В,І.Леніна. В репертуарі були пісні про вождя, партію, Батьківщину.

На фестивалі добре прозвучали твори у виконанні заслуженої капели бандуристів Палацу культури заводу імені Дзержинського (керівник П.П.Шпитяк), хору залізничного цеху заводу (керівник Н.Бабійчук), хору житлово-комунального відділу Придніпровського хімічного заводу (керівник Ю.Єлісавенко) та швейної фабрики імені Чубаря (керівник Л.Безценная).

З великим піднесенням виступили і вокальні колективи Палацу культури заводу імені Дзержинського (солісти Галинський, Шиянов та Коробко), Палацу культури імені М.Горького (соліст Матвієнко), Палацу культури вагонобудівників (соліст Третяк), клубу Баглійського коксохімічного заводу (соліст Парфьонов).
Вдалий репртуар та хороше виконання продемонстрували вокальні ансамблі під керівництвом тт. Триполець, Біленко, Прокопенко та Єлисавенка. Кращі колективи та виконавці нагороджені дипломами і грамотами міського відділу культури.
Л.Тесленко, завучмузичного училища, член жюрі фестивалю.
"Дзержинець" 10.12.1969.