"РЕКОРДСМЕН ВІКТОР НЕТРУСОВ"

 

 

 

Молодь міста добре знає стрункого, жвавого молодого електромонтера залізопрокатного цеху заводу ім. Дзержинського Віктора Нетрусова. Він не тільки передовий робітник на втробництві, але й прекрасний спортсмен. Віктор Нетрусов високо несе звання члена Ленінсько-Сталінського комсомолу, виправдовує його на ділі.

Працюючи на виробництві, він разом з тим вчиться у дев`ятому класі вечірньої школи робітничої молоді. Ще будучи учнем ремісничого училища, Віктор Нетрусов захоплювався спортом. У 1948 році він встановив міський рекорд по стрибках вгору серед групи юнаків 17-18 років. Через рік поліпшив свої показники.
Віктор Нетрусов вчиться у легкоатлетичній школі добровільного спортивного товариства "Металург". Його товариш по школі Полторак домігся найкращих у місті показників по стрибках, він переміг Віктора. Але останній вирішив повернути втрачену першість. Незважаючи на зимові умови, молодий спортсмен продовжував наполегливо тренування і 1 квітня цього року перекрив спортивне досягнення Полторака, стрибнувши вгору на 1 метр 70 сантиметрів. Від того часу Віктор Нетрусов готує себе до завоювання чемпіону області.

На знімку: В.Нетрусов.
Текст тренера легкоатлетичної школи П.Коршуна.
"Дзержинець" 8 липня 1951 року.