1958_2_сентября_Волга_Фото.JPG

"ВОЛГА" ЗА П'ЯТЬ КАРБОВАНЦІВ

Весною я купив на 50 карбованців білетів грошово-речової лотереї, бо вважав своїм обов'язком взяти участь у реалізації лотереї, яка приносить велику користь державі і трудящим.

Яка ж була радість, коли при перевірці таблиці ми з дружиною довідались, що на один з наших білетів випав чудовий виграш - новий комфортабельний автомобіль "Волга". Коли я одержав машину, багато сусідів прийшло подивитися на неї, поздоровити нас. А від дітей не було відбою. Довелося всіх їх катати на автомобілі.

Я працюю шофером в автотранспортній конторі № 3, а живу від неї далеко, в Аулах. Шофери нашої контори тт. Бєлоус, Присвітлий, Яблуков, слюсар Пустовий - мої сусіди. Кожного разу ми сідаємо в автомобіль і їдемо на роботу. По дорозі слухаємо останні вісті по радіоприймачу, який є в машині. Додому їдемо також разом і знову слухаємо цікаві радіопередачі.

Лотерея - хороша справа. Вона корисна і вигідна для держави і всіх трудящих. Адже наші гроші повертаються до нас у вигляді виграшів, йдуть на поліпшення добробуту і життя всіх трудящих.

Ю.Каракат, шофер.
На знімку: Ю.Каракат біля власної "Волги".
"Дзержинець" 02.09.1958.