У неділю на стадіоні спортивного товариства "Металург" відбудеться перша в цьому сезоні футбольна зустріч. Господарі поля гратимуть з футболістами місцевої команди "Динамо".
Одержано умови розиграшу першості України з футболу по першій групі, який починається 22 квітня. Цього року в розиграші беруть участь 50 команд республіки, розбитих на п'ять зон по 10 команд в кожній. Команди зустрічатимуться між собою двічі: на своєму полі і на полі противника. П'ять команд-переможниць зон зустрінуться між собою для виявлення чемпіона УРСР у фінальних іграх в Києві.
Команда "Металург" заводу ім. Дзержинського входить в четверту зону. Сюди включені такі колективи: "Спартак" Херсон, "Трактор" Кіровоград, "Колгоспник" с.Ульянівка, Одеської області, "Металург" і "Спартак" Одеси, "Черврний прапор" Миколаєва, "Водник" Ізмаїла, "Металург" Кривого Рогу і "Локомотив" Запоріжжя.
Під керівництвом тренера тов. Єрохіна команда "Металург" готується до наступних зустрічей. Склад команди поповнено новими ігроками: воротарем Басько, півзахисником Васильєвим, молодими футболістами з цехових команд заводу Азаровим, Маліховим, Войтенко.

В.Зікранець, член спортивного товариства "Металург".
"Дзержинець" 14.04.1951.