Потоп

Організація «Голос Природи» закінчила роботу над розробкою плану дій з адаптації Кам'янського до зміни клімату. Це перший прецедент у Дніпропетровській області.
У Кам'янському були оцінені найбільш уразливі сфери міста до нових кліматичних умов. І організація приступила до реалізації перших пробних пілотних проектів щодо зниження ризику локального підтоплення. На даний момент анонсується конкурс відбору локацій, які затоплює під час зливових дощів і снігопадів. Ця робота ведеться спільно з владою за кошти, які були залучені організацією «Голос Природи».

УВАГА! КОНКУРС!

«Голос Природи» запрошує мешканців Кам’янського розпочати боротьбу з підтопленням територій
Громадська екологічна організація «Голос Природи» оголошує конкурс відбору локацій для реалізації практичних проектів зі створення, реконструкції або ремонту систем відводу зливових стоків на території міста Кам’янське.
В 2016 році за ініціативою організації «Голос Природи» в місті Кам’янське (тоді ще Дніпродзержинськ) було проведено оцінку вразливості міста до зміни кліматичних умов та розроблено план заходів з адаптації Кам’янського до негативних наслідків зміни клімату. За результатами проведеного дослідження, одною з найбільш актуальних для нашого міста проблем, пов’язаних зі зміною клімату, є проблема локального підтоплення територій. Саме тому організація «Голос Природи» розпочинає проект «Адаптація міста Кам’янське до зміни клімату: зменшення ризику локального підтоплення», в рамках якого будуть реалізовані 2-3 практичних проекти, спрямовані на вирішення проблеми локального підтоплення територій в межах міста Кам’янське.
Організація «Голос Природи» оголошує конкурс відбору локацій для реалізації практичних адаптаційних проектів зі створення, реконструкції або ремонту систем відводу зливових стоків, спрямованих на запобігання підтопленню територій. Для реалізації цих проектів організація «Голос Природи» знайшла кошти на умовах грантового фінансування, але обов’язковою умовою виконання робіт є допомога та підтримка місцевих жителів, які проживають на підтоплених територіях. Запрошуємо мешканців Кам’янського, чиї будинки або прибудинкова територія страждають від підтоплення, викликаного впливом кліматичних факторів (зливові дощі, танення снігу тощо), взяти участь у конкурсі відбору локацій.
Для участі в конкурсі необхідно завантажити на свій комп’ютер форму заявки (файл Word, скачати за посиланням: http://voice.dp.ua/ext/file/zayavka_konkurs_lokaciya2016_2.doc),  заповнити її та надіслати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..  Рекомендуємо уважно прочитати інформацію про конкурс та умови участі, перш ніж заповнювати заявку.
З інформацією про конкурс та умови участі можна ознайомитись за посиланням: http://voice.dp.ua/ext/file/umovy_konkursu_2016.pdf 
Кінцевий термін подачі заявок на участь у конкурсі – 20 серпня 2016 року.
При виникненні запитань щодо заповнення заявки на участь у конкурсі пропонуємо звертатися за телефоном: 0983264294 (Янченко Юлія Вікторівна).
Чекаємо на ваші заявки!