Матвиенко Рябоконь
 
 
17 серпня 2014 року відбулася обласна парна (мікст) велогонка "Від бика до бика", як її ще простонародно називають. Спортсмени стартували від скульптури "Бик" на дніпропетровській трасі, і фінішували там же. Тільки для дорослих дистанція становила 40 км, а для молодших велогонщиків в два рази короче.Третье місце зайняли Юлія Рябоконь-Денис Матвієнко, вихованці тренера Сергія Федоренка. Верхнє фото.
 
Днепродзержинские баскетболисты сыграли в юбилейном турнире ДУЭП 12 квітня 2013
 
 
У Дніпропетровську з 10 по 12 квітня 2013 року відбувся баскетбольний турнір, присвячений 20-річчю університету ім. Альфреда Нобеля (ДУЕП). У змаганнях взяла участь і Дніпродзержинська команда. Вихованці Наталії Чучки стали четвертими. А турнір виграли хлопці з Новомосковська. Дніпродзержинську команду Наталя Петрівна тренує з вересня минулого року, після того як в Кіровоград переїхав попередній тренер Олексій Миргородський. Разом з ним поїхали туди вчитися одні з лідерів команди Ростислав Кривошеєв і Артем Черненко. На фото: зліва направо верхній ряд - Данило Бланкін, Сергій Ревун, Володимир Назаренко; нижній ряд - Дмитро Азізов, Владислав Гузієнко, Микола Джулай, Андрій Бутько, Дмитро Стеблян, Максим Малий (капітан), Іван Самойлов.
 
Скляров с кубком UKRAINE FBSU XXV 6 грудня 2016
 
 
У Дніпровському клубі "Динаріс" проходив відкритий міжнародний турнір з більярду "UKRAINE-FBSU-XXV" серед сеньйорів і ветеранів. Турнір став справжнім святом для любителів більярду України. У змаганнях взяли участь 91 гравець з шести країн. У групі сеньйорів бронзу розділили Владислав Скляров (Кам'янське) і Ігор Рябикін (Кривий Ріг). 06.12.2016.
 
1990 рік Петерімов на чемпіонаті СРСР
 
 
1990 рік. У Дніпродзержинську на сцені палацу культури "Хімік" проходив один з останніх чемпіонатів СРСР (до 16 років) з важкої атлетики. Олексій Юхимович Петерімов (сидить четвертий зліва) був головним суддею.
 
Заплыв Ялта Ласточкино гнездо с Пашолок
 
 
Дніпродзержинський плавець Ігор Кравченко і спортсменка-інвалід Ольга Пашолок з Кривого Рогу 8 серпня 2009 року успішно завершили в шторм 12-кілометровий заплив в Криму Ялта - Ластівчине гніздо - Ялта з результатом 6 годині 55 хв (включаючи 15 хвилинну перерву на пляжі).
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.