Команда ДКФВ з аеробіки
 
Парад молодості, краси і вишуканості пройшов в стінах Дніпродзержинського коледжу фізичного виховання. Тут у фінальних змаганнях з аеробіки, що входить в залік обласної спартакіади серед учнів I-II рівня акредитації своє вміння показували студенти семи команд: три з Дніпродзержинська, і по дві представляли Дніпропетровськ і Павлоград. Спартакіада об'єднала відразу два змагання: першість Дніпродзержинська та обласного фіналу. Як завжди на висоті була збірна команда Дніпродзержинського коледжу фізичного виховання. Вихованки тренера Лариси Сергіївни Проненко розділили перше місце як на обласних змаганнях (з Павлоградським гірничим технікумом), так і в першості Дніпродзержинська (з музичним училищем). 24.03.2015. Верхнє фото.
 
Заплив через Дніпро
 
25 жовтня 2014 року на міському пляжі (в районі стадіону "Буревісник") стартував заплив через Дніпро під назвою «Форсування Дніпра 1943-2014 роки". Він був приурочений 71-й річниці визволення Дніпродзержинська від фашистських окупантів. У запливі брали участь любителі "моржування" з Дніпродзержинська, Дніпропетровська та Черкас. Дистанцію в 2 кілометри у воді температурою 8 градусів Цельсія (коли на вулиці було мінус п'ять, а швидкість вітру 3,6 м/с) подолали четверо сміливців. Серед них був Ігор Кравченко.
 
Шахісти в парку
 
Шахісти-пенсонери проводять турніри на лавочках в міському парку відпочинку. 03.05.2011.
 
Кольцо Прикол
 
 
Завершилися ігри фінальної пульки обласної спартакіади з баскетболу серед вузів першого-другого рівня акредитації, які проводилися в Дніпродзержинському коледжі фізичного виховання. Друге місце виборола команда ДКФВ. 01.04.2015.
 
 Сборная ДКФВ по легкой атлетике
 
Спартакіада серед студентів вузів I-II рівня акредитації стартувала з легкої атлетики. За традицією такі змагання проводяться на стадіоні "Перемога". Більше двохсот студентів пройшлися колоною по доріжках стадіону під час параду відкриття змагань. Примітно, що майже половина учасників нинішніх змагань - це студенти фізкультурного коледжу. 08.10.2014.
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.