Света с тренером Вадимом Бурбыгой
 
Майже дві сотні майстринь шкіряної рукавички провели в Ковелі XIV чемпіонат України серед юніорів, молоді та жінок. Змагання стали відбором на чемпіонат світу. Вихованка тренера Вадима Бурбиги, Світлана Гоцик, виступала в складі збірної Дніпропетровської області  у ваговій категорії 51 кг. Спочатку спортсменка боксерського клубу "Ринг" достроково виграла поєдинок у спортсменки з Києва Ольги Макуляк. У півфіналі Гоцик поступилася за очками після виснажливого бою призерці чемпіонату Європи, майстру спорту з Миколаєва Інні Плотницькій. Тим не меньше, Світлана посівши третє місце, виконала норматив кандидата в майстри спорту. Верхнє фото. 21.02.2013.
 
День фізкультурника в музї міста
 
8 вересня 2011 року в музеї історії міста відбулося нагородження спортсменів та тренерів міста в честь Дня Фізичної культури та спорту. На вшануванні міський голова Станіслав Сафронов і начальник міського управління спорту Василь Петерімов відзначили грамотами та нагородили цінними призами всіх тих, чий внесок в розвиток спорту міста виявився найбільш вагомим.
 
Кабінет Івана Якименка
 
Кабінет викладача фізкультури металургійного коледжу Івана Івановича Якименка. 13.11.2014.
 
 Стенд ДЮСШ 4 на виставці в музеї історії міста. 08.09.2011
 
 
Стенд ДЮСШ № 4 на виставці в музеї історії міста. 08.09.2011.
 
Диплом боксера Шульги
 
Диплом Валерія Шульги за перше місце в змаганнях XXXII спартакіади Групи Радянських військ в Німеччині з боксу в ваговій категорії до 57 кг.  11.12.1976.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.