С голландскими шашистами
 
Дніпродзержинську вдалося досягти того, до чого безуспішно прагнули мешканці відомих Нью-Васюков, - він перетворився на спортивну столицю. Наше місто вже в третій раз, після 2005 року, став місцем проведення всесвітніх змагань з стокліткових шашок. Цього разу тут 29 червня 2010 року стартувала VII Всесвітня юнацька Олімпіада з міжнародних шашок. Першою з 10 команд-учасниць Олімпіади 27 червня в Дніпропетровський аеропорт прилетіла збірна Голландії. Представників країни тюльпанів з аеропорту привезли в готель "Батьківщина". Облаштувавшись, гості поїхали в Центральний міський парк, де під час концерту, присвяченого Дню молоді, вони були представлені публіці. Господарі Олімпіади організували для голландських хлопців екскурсію по місту та інші розважальні заходи. А ще їх дуже дуже здивувала зелена панорма міста, яку вони побачили з колеса огляду. Верхнє фото. 
 
1976 19 июня Днепродзержинск финал 3 е место 111сек
 
Фінал забігу на 100 метрів. Стадіон "Перемога". 19.06.1976.
 
ММА
 
У місті Ченду китайської провінції Сичуань 1 червня 2014 року проходив турнір єдиноборств "Кунь Лунь Файт-5". Україну представляли промоутер Костянтин Тимченко разом з випускницею Дніпропетровського інституту фізкультури, майстром спорту з кікбоксингу Мариною Мороз.
 
Сборная Днепродзержинска тхеквондо ВТФ
 
Збірна Дніпродзержинська з тхеквондо ВТФ. 09.10.2004.
 
Зустріч з боксерами
 
Зустріч в ДКФВ з героями Лондонської олімпіади, боксерами Олександром Гвоздиком, Денисом Беринчиком, Василем Ломаченко, Тарасом Шелестюком. 25-10.2012.
 
 
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.