Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

img 20170916 114401

 

16 вересня на п'ятому мікрорайоні лівого берега Кам'янського урочисто відкрилася зона відпочинку, яку місцеві жителі називають "Парком щастя".

Гостем свята став мер Андрій Бєлоусов і глава Дніпровської районної адміністрації Олександр Саусь. У своєму виступі Бєлоусов розповів, що ще в кінці минулого року до нього звернувся депутат міськради від партії "Опозиційний блок" Артур Круть з пропозицією зробити на п'ятому мікрорайоні зону відпочинку. За ці кілька місяців був проведений колосальний обсяг робіт, і сьогодні "Парк щастя" прийняв своїх перших відвідувачів. Тут обладнані сучасні дитячий та спортивний майданчики.

Депутат Артур Круть подякував меру за підтримку його починання і зазначив, що Андрій Леонідович неодноразово приїжджав контролювати хід робіт і вранці, і ввечері. Також Круть подякував своєму колезі, депутата міськради від ВО "Батьківщина" Сергія Миршавку за допомогу в проведенні ремонтних робіт і за послуги бетонування, які надавала фірма "МТС-Бетон". Від імені жителів мікрорайону депутат вручив меру символічну медаль за благоустрій міста.

img 20170916 121642

Закінчилося свято врученням солодких подарунків від мера всім дітлахам і великий фотосесією міського голови і депутатів з жителями мікрорайону.

Джерело http://kstati.dp.ua