На хардових кортах міста Кемпер (Франція) першого лютого стартував семиденний Open Quimper 2 - ATP Challenger Tour з призовим фондом € 44,820.

На змаганнях в цьому місті вихованець Кам`янської тенісної школи "Прометей" Ілля Марченко в 2021 році пробував свої сили вже вдруге. Під час першої спроби минулого тижня наш земляк дійшов до чвертьфіналу. Але цього разу Марченко (215 АТР) програв вже на старті кваліфікації турніру місцевому тенісистові Тристана Ламазіну, який в світовому рейтингу посідає 249-й рядок. Рахунок на табло за підсумками матчу, довжиною більше, ніж в дві з половиною години, був 0:6, 6:4, 6:7.

І стало відомо, що Федерація тенісу України подала в ITF офіційну заявку складу учасників матчу Кубка Девіса Україна - Ізраїль. За "синьо-жовтих" 5-6 березня має зіграти і екс-прометеївець. До складу національної збірної крім Іллі Марченка також включені Сергій Стаховський, Денис Молчанов, Владислав Орлов і Данило Калиниченко. Капітан команди - Андрій Медведєв. Нагадаємо, що матчева зустріч збірних в рамках Першої Світової групи Кубка Девіса пройде на корті "Marina Tennis Club" в селі Погреби Київської області.

Джерело https://btu.org.ua