На міжнародному турнірі з тхеквондо "Taekwondo Austrian Open" в Австрії трійка спортсменів з Кам'янського посіла друге місце в розділі "пумсе".

У Відні (Австрія), 29-30 червня проходив національний турнір з міжтхеквондо "Taekwondo Austrian Open", де змагалися 314 бійців з багатьох країн. Україну представляла чорна дюжина спортсменів, за рахунок яких шість нагород. Свій вклад роблять і вихованці тренера Романа Курися з Кам`янської ДЮСШ № 4 (він же є і тренером збірної команди України). Євген Лантух/Микита Невєдомих/Олександр Бабіч серед юніорських трійок у розділі "пумсе" стали срібними призерами.

 

Бійці спортивного клубу "Sport Star" посіли перше місце у відкритому чемпіонаті Кам`янського з пляжного тхеквондо, який був присвячений Олімпійському дню.

22 червня, в Олімпійський день у Лівобережному парку пройшов відкритий чемпіонат Кам`янського з пляжного тхеквондо ВТФ. В розділі пумсе та стрибковій техніці змагалися 147 спортсменів. За підсумками чемпіонату перше командне місце посіли бійці СК "Sport Star". Другими стали тхеквондисти ДЮСШ № 1. Третє місце у ДЮСШ № 4 (7+3+3). В індивідуальних змаганнях призери були нагороджені медалями та грамотами, а тренери команд посівших 1-3 місця отримали кубки.

 

Команда бійців Кам'янської ДЮСШ № 4 стала переможницею відкритого положення Дніпропетровщини з тхеквондо ВТФ, присвяченого пам'яті загиблих Героїв 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

У Кам`янському спорткомплексі "Прометей", 2 червня проходив відкритий Кубок Дніпропетровської області з тхеквондо ВТФ, присвячений пам'яті загиблих Героїв 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. На трьох даянках змагалися 230 бійців, які становили десять команд з Дніпра, Кам'янського, Кривого Рогу, Нікополя, Новомосковська та Першотравенська. За підсумками змагань перше командне місце розташувалося Кам'янській ДЮСШ № 4, в активі якого 36 нагород (16+12+8). Вихованці Кам`янської ДЮСШ № 3 посіли друге місце. Третіми стали бійці МСДЮСШОР (Дніпро). У п'ятірку кращих тренерів потрапили наші земляки Юрій Пальок, бригада Олександра Кірпі (О.Кірпа, К.Ковдря, А.Крістєва), бригада Владлена Лобанова (В.Лобанов, А.Хрієнко).

 

Бійці Кам`янської ДЮСШ № 4 в командному заліку посіли друге місце у Відкритому чемпіонаті Дніпра з тхеквондо ВТФ, що відбувся 18 травня.

На базі СК "Олімпійські резерви", 18 травня відбувся Відкритий чемпіонат Дніпра з тхеквондо ВТФ памʼяті засновника та першого президента федерації тхеквондо України Ігоря Леонідовича Петренка. На даянках свою майстерність, силу і витривалість демонстрували 320 бійців всіх вікових категорій з Дніпропетровської, Запорізької, Харківської областей та Києва. За підсумками змагань команда Кам`янської ДЮСШ № 4 посіла друге місце. На рахунку вихованців тренерів О.Кірпи, К.Ковдрі, А.Крістєвої та В.Лобанова 16 золотих, 3 срібних, 9 бронзових медалей. Нагороду "Кращий тренер змагань" здобула саме ця бригада. Ярослав Шульц та Іван Ржимовський отримали кубки кращих спортсменів, Анастасія Хрієнко стала кращою суддею турніру. Відзначилися і бійці Кам`янської ДЮСШ № 3. В активі вихованців тренерів Д.Марченка, Ю.Палька, Я.Палька 18 нагород (10+6+2).

 

Переможцями відкритого Чемпіонату Кам`янського з тхеквондо ВТФ стали команди МСДЮСШОР (Дніпро) і ДЮСШ № 4 (Кам`янське).

На трьох даянках СК "Прометей", 12 травня відбувся відкритий Чемпіонат Кам`янського з тхеквондо ВТФ "Прометей". За нагороди (у двох розділах - керугі та пумсе) змагалися 195 бійців з Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської областей. За підсумками Чемпіонату в керугі перше командне місце посіли представники МСДЮСШОР , на рахунку яких 47 нагород. Друге та третє місця дісталися бійцям Кам`янських ДЮСШ № 4 (36) і ДЮСШ № 3 (34). А ось в розділі пумсе всі три призові місця дісталися спортсменам місцевих спортивних шкіл № 4, № 3 та № 1. Владлен Лобанов (ДЮСШ № 4) отримав приз найкращого тренера. Його вихованці здобули дев`ять золотих медалей. Під час змагань, Ярослав Дрофа (ДЮСШ № 3, тренери Євген і Юлія Свіжевські) отримав значок і посвідчення кандидата в майстри спорту України.

Кількість нагород, здобутих командами

Керугі

1 - МСДЮСШОР (Дніпро) 15+19+13
2 - ДЮСШ № 4 (Кам`янське) 14+12+10
3 - ДЮСШ № 3 (Кам`янське) 10+11+13
4 - СК "Майстер Січ" (Запоріжжя) 9+2+2
5 - СК "Асгард" (Дніпро) 7+7+5

Пумсе

1 - ДЮСШ № 4 (Кам`янське)
2 - ДЮСШ № 3 (Кам`янське)
3 - ДЮСШ № 1 (Кам`янське)

Кращі тренери Чемпіонату

1 - Владлен Лобанов та Руслан Фоменко (по 9 перших місць)
2 - Євген Мороз (7)
3 - Ярослав Фесенко (6)
4 - Юрій Пальок (5)