В місті Високі Татри (Словаччина), 15 травня завершився Чемпіонат Європи з ММА U-18, в якому троє бійців з Кам`янського стали призерами.

В октагоні арени "GA MMA" боротьбу за медалі вели і шестеро бійців кам`янського спортивного клубу "Адреналін". В активі вихованців тренерів В`ячеслава Нагурного та Дениса Чуба дві золоті та одна срібна медалі. "Золото" здобули Вероніка Кизь (63,5 кг) і Артем Захарчук (83,9 кг). Срібна нагорода у Данила Сухорука (77,1 кг).

438099

 

 

Кам`янчанка Єлизавета Стогній завоювала дві золоті медалі на Чемпіонаті Європи з козацького двобою, який проходить в Сан-Маріно.

В Сан-Маріно, з 2 по 6 травня в рамках Європейських ігор бойових мистецтв WMAC (Всесвітній комітет бойових мистецтв) проходить Чемпіонат Європи з козацького двобою. В складі збірної команди України виступають і бійці з Кам'янської ДЮСШ № 1. Чудово виступила Єлизавета Стогній, яка 4 травня поповнила скарбничку нагород збірної двома золотими медалями. Кандидатка в майстрині спорту стала переможницею в розділах MMA-Light та Kick-Light.  Медаль такого ж  гатунку здобув і Богдан Богодюк. Вихованець тренера Антона Єрмашкевича отримав її в розділі  ММА-Light.

 

440577453 3277954079167672 21975 n

222 з козацького двобою

 

Дванадцять бійців з Кам`янської ДЮСШ № 1 посіла призові місця на чемпіонаті України з козацького двобою, який пройшов  15-16 березня у Луцьку.

В змаганнях, які проводилися в трьох октагонах та на двох татамі, прийняли участь 600 спортсменів з 14 регіонів країни. Чемпіонами стали Богдан Богодюк, Артем Жижикін, Дмитро Волга, Кирило Шашко, Демʼян Давидюк, Евеліна Вороніна. Друге місце у Станіслава Тимченка і Іллі Таранушко. На "бронзі" зупинились Ярослав Саранча, Єлизавета Стогній, Олексій Стрілець і Михайло Дуганов. 

2Тимченко В

 

Кам`янчанин В`ячеслав Тимченко став переможцем Кубку Світу з козацького двобою, що проводився з 7 по 11 листопада в австрійському місті Брегенц.

Вихованець Кам`янської ДЮСШ № 1 майстер спорту України Вʼячеслав Тимченко на цих змаганнях отримав перемоги в двох розділах: Full та Light contact. Потрібно нагадати, що В`ячеслав у вересні став срібним призером чемпіонату Світу.

Богдан Богодюк чемпіон турніра з ММА в честь загиблих воїнів Кривого РогуВиграв три бої4 листопада 2023

 

В ЦПО "Терни", 4 листопада відбувся турнір з ММА, присвячений пам'яті полеглих Героїв з Кривого Рогу. Кам`янчанин Богдан Богодюк став переможцем змагань.

За нагороди, битися в ринг виходили майже дві сотні бійців з багатьох міст України. Перше місце у віковій категорії 14-15 років посів кам`янчанин Богдан Богодюк. Вихованець тренера Антона Єрмашкевича з СК "Герць-ММА", змагався серед бійців вагою до 72 кг. Богдан виграв два поєдинки достроково, а фінал одноголосним рішенням суддів. Колега Богодюка Яків Онуфрієв став третім у ваговій категорії 84 кг (старше 18 років).

Текст Віктора КУЛЕНКА.