Кам'янський басейн "МіКомп" продовжує працювати.


Не зважаючи на війну, басейн не припинив свою роботу. За повідомленням власника басейну "МіКомп", Почесного громадянина Кам'янського Олега Миколайовича Мороза, басейн "МіКомп" продовжує функціонувати. "Спортсмени (інваліди) з району бойових дій залишилися після зборів. Живуть і плавають. Крім того, підтягнулася пара сімей-біженців (близьких до параплавання), теж тренуються. Басейн не зупинявся ні на один день. Запас міцності (паливо) ще на один місяць", - написав О.Мороз на своїй сторінці в Facebook.

Add a comment

 

 

На  річц Оріль з 10 по 12 липня проходив відкритий турнір Кам`янського з ловлі риби (фідером з берега) серед спортсменів з ураженням слуху.

За повідомленням начальника міського "Інваспорту" Юрія Коновалова, в змаганнях взяли участь понад 30 рибалок з Дніпра, Кривого Рогу, Запоріжжя, Новомосковська, Кам'янського. В особистому заліку перше і друге місця зайняли кам'янчани Юрій Сунцов і Андрій Затульний. Замкнув призову трійку гість з Кривого Рогу Віталій Галич.

У командному заліку перемогу здобули місцеві рибалки Юрій Сунцов і Андрій Затульний. "Срібло" на рахунку команди з Кривого Рогу (Віталій Галич, Дмитро Костенко). Третє місце у представників Дніпра (Юрій Рарог, Андрій Вашетьков).

Всі призери отримали в нагороду медалі, грамоти та цінні подарунки.

 

Add a comment

 

Після наради у губернатора Дніпропетровської області 28 лютого, Кам`янський басейн "МіКомп" відвідали начальник Управління молоді і спорту Дніпропетровської областної державної адміністрації Олександр Пшеничников та начальник обласної організації "Інваспорт" Олена Зайцева. Метою їхнього приїзду стало вивчення можливості присвоєння басейну "МіКомп" центру підготовки олімпійської а паралімпійської збірних з плавання.

 

 

Після огляду басейну, гості ознайомилися з ходом ремонту в готелі "Олімпія", на першому поверсі якого ремонтуються номера на 20 спортсменів візочників. Високопосадовці пообіцяли допомогу в придбанні нових стартових тумбочок і ліфта для підйому на чашу басейну. Нагадаємо, що на останніх трьох паралімпійських іграх наші спортсмени посідали третю сходинку по кількості нагород. На останніх Іграх в Ріо-де-Жанейро в 2016 році українці мали 25 золотих, 24 срібних і 25 бронзових медалей.

Add a comment
WP 20190512 006
 
На Блакитному озері 11 травня проходив Чемпіонат Дніпропетровської області з ловлі риби поплавковою вудкою з берега серед спортсменів з вадами слуху.  
 
У змаганні прийняли участь команди з різних міст нашої області. Кам`янчани стали кращими у всіх номінаціях. У загальному заліку перше місце виборола команда УТОГ у складі Володимира Григорьєва та Оксани Нечепуренео. Другими стали  подружжя Сергійчиків, Ігор і Марина, які представляли команду "Фанатик". Третя позиція у команди "Інваспорт" (В`ячеслав Книга та Михайло Михайлов). У особистому заліку призерами стали Володимир Григор`єв, Ігор Сергійчик, Оксана Нечепуренко. У категорії "BigFish" (велика риба) приз кращого рибалки отримав Ігор Сергійчик. 
 
Всі призери
 
Переможці та призери отримали кубки, медалі і грамоти від Кам`янської організації риболовного спорту, міського "Інваспорту", а також подарунки від спонсорів змагань торгової марки "КІВАS".
Add a comment
35796276
 
У Запоріжжі нещодавно проходили Всеукраїнські змагання з судномодельного спорту серед учнівської молоді, а також чемпіонат України.
 
В принципі це два різних заходи - перший проводиться по лінії освіти, другий під егідою ТСО України. В "шкільних" змаганнях Дніпропетровщину представляли спортсмени з Кам'янського, як переможці обласних змагань. Під керівництвом Віталія Миколайовича Якутовича змагалися Ольга Анікіна, Владислав Савосюк і Олексій Трухтанов. Незважаючи на те, що крім Трухтанова інші наші учасники не мали досвіду виступів на змаганнях такого рівня, проте все вони приїхали додому з медалями. У Владислава "золото", у Олексія "срібло", у Ольги "срібло" і "бронза". В результаті Дніпропетровщина посіла друге загальнокомандне місце, поступившись всього 30 балів команді Кропивницького і залишивши третьою збірну Одеської області.
 
На чемпіонаті України команду Дніпропетровської області представляла сім'я Анікіних: батько, Сергій Володимирович, і дві його дочки - старша, досвідчена Анна і молодша, дебютантка Ольга. В результаті глава сімейства завоював золоту медаль, а Аня стала срібним призером. "У Олі поки все попереду, - посміхаючись каже Сергій Володимирович. - За підсумками чемпіонату Дніпропетровщина стала п'ятою серед восьми беруть участь команд. Я вважаю це успішним показником, так як ми виступали всього  в трьох класах. Тоді як комада Хмельницької області виставила всі класи моделей, і навіть показавши посередні результати посіла перше місце ".
Add a comment