Спортсмени Кам`янського змагалися в Чемпіонаті і Кубку України зі спортивної акробатики, де здобули ряд нагород.

У Вінниці, з 26 по 30 червня одночасно проходили Кубок та Чемпіонат України серед юнаків зі спортивної акробатики. За нагороди вели суперечки 237 акробатів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Черкаської області та міста Київ. В змаганнях приймали участь і вихованці відділень спортивної акробатики ДЮСШ № 1 (тренери Т.Котова, О.Станіславська) та ДЮСШ № 4 (тренери Л.Коновалова, Л.Шапорєва, А.Романова, Ю.Азізова, К.Киприч, Е.Вязова). В активі кам`янчан є медалі всіх гатунків. В Чемпіонаті перше місце посіла змішана пара Михайло Варенюк, Лілія Макарова (ДЮСШ № 1). Серед перших розрядів срібні медалі здобули Ангеліна Шабанова, Ульяна Шабанова, Таїсія Горбенко (ДЮСШ № 4). "Бронза" дісталася жіночому дуету Вікторія Киприч, Кіра Валеєва (першорозрядниці ДЮСШ № 4). Медалі такої ж проби в Кубку України виборола змішана пара з ДЮСШ № 4 Олександр Савенко/Поліна Погребняк як у багатоборстві так і у балансовій вправі.

 

 

Акробати Кам`янського провели два об`єднані змагання - Кубок і Чемпіонат міста.

На майданчику Кам`янської ДЮСШ № 4, сьомого червня відбулися змагання зі спортивної акробатики. Одночасно були проведені Кубок і Чемпіонат міста серед юнаків. Свою майстерність в індивідуальних вправах, жіночих та чоловічих парних вправах, змішаних парних вправах демонстрували 94 спортсмени, які представляли ДЮСШ № 1 та № 4. За підсумками двох турнірів найбільше нагород отримали акробати четвертої спортивної школи. В активі вихованців тренерів А.Романової, Л.Шапорєвої, Л.Коновалової 73 медалі (39+22+12).

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7952076784842647&set=pcb.1551080038807960

 

Кам`янська пара Анна Омелянчук та Богдан Караваєв двічі піднімалися на п`єдестал пошани під час міжнародного турніру зі спортивної акробатики, який пройшов в болгарському Бургасі.

З 10 по 12 травня в Бургасі (Болгарія) відбувся міжнародний турнір зі спортивної акробатики Burgas International Acro Cup 2024. За нагороди змагалися 580 спортсменів з 17 країн світу. У складі національної збірної команди України виступали й Анна Омелянчук та Богдан Караваєв, змішана пара з Кам’янської ДЮСШ №4. Вихованці тренерів Людмили Шапорєвої та Ганни Романової двічі ставали третіми - у балансовій вправі та у фінальній вправі.

453456

 

Вихованки Кам`янської дитячо-юнацької спортивної школи № 4 тричі піднімалися на п`єдестал пошани на відкритому чемпіонаті зі спортивної акробатики у Луцьку. Турнір тривав з 20 по 22 квітня.

У Волинській ОДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька зі спортивної акробатики. Упродовж трьох днів за нагороди змагалися 130 учасників різного віку із семи областей. Спортсмени демострували вміння в парних та командних номінаціях. Камʼянське представляли вихованки тренерів Лариси Коновалової, Юлії Азізової та Катерини Киприч з ДЮСШ №4. Наші землячки посіли два других та одне третє місця.

Срібні медалі отримали: жіноча група в складі Єлизавети Григорʼєвої, Дарʼї Неділько, Олександри Трухан, які змагалися за програмою кандидатів у майстри спорту України та жіноча пара - Кіра Валєєва, Вікторія Киприч (за програмою І розряду). Нагороди з бронзовим відблиском дісталися жіночій групі - Віолетта Невгамонна, Ксенія Шиш, Діана Саненко (за програмою І розряду). Окремо відзначили тренерів за вклад в розвиток акробатики.

434015946 7628458353871160 6738335393454864872 n

 

Анна Омелянчук і Богдан Караваєв з Кам`янської ДЮСШ № 4, на чемпіонаті України зі спортивної акробатики, який пройшов у Вінниці 26-29 березня, отримали три нагороди.

З 26 по 29 березня Вінниця приймала Чемпіонат України зі спортивної акробатики серед дорослих. За нагороди змагалися 96 акробатів, які представляли спортивні клуби із семи областей та столиці. В Чемпіонаті прийняли участь і шестеро вихованців тренерів Ганни Романової і Людмили Шапорєвої з відділення спортивної акробатики Кам`янської ДЮСШ №4. Змішана пара Богдан Караваєв - Анна Омелянчук тричі піднімалася на п`єдестал пошани. Наші земляки стали другими у багатоборстві (на фото), та у фінальних балансовій і динамічній вправах посіли треті місця.

Шостими стали дуети Поліна Погребняк - Олександр Савенко та Богдан Хорошилов - Станіслав Пойда.