На Кам`янському картадромі "Дніпро Карт" 10 жовтня відбулися змагання з картингу серед спортсменів з ураженням слуху.

В перегонах, присвячених Дню Захисника України, крім кам`янчан взяли участь представники з Дніпра, Кривого Рогу і Новомосковська. Відкриваючи змагання, керівник Камянського "Інваспорту" Юрій Коновалов побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень.

За підсумками гонок, перемогу отримала команда з Кам`янського в складі Сергія і Єлизавети Чудних. Друге місце посіли Андрій Іпатов і Валерія Кудрякова. Третіми стали Микита Істомін та Матвій Григорьєв. У особистому заліку призерами стали: Сергій Чудний (Кам’янське), Антон Азаров (Дніпро), Юрій Горєв (Дніпро). Всі вони отримали нагороди від організаторів змагань.

 

 

Місцева організація "Інваспорт" та усі учасники змагань висловлюють щиру подяку адміністрації картодрому, головному судді Андрію Іванову та фахівцям Сергію Перцову і Віталію Романюсі за допомогу у проведенні змагань.

Add a comment

 

В місті Ромни Сумської області 5-6 вересня відбувся останній (третій) етап чемпіонату України з мотокросу.

В перший день змагань кам`янчанин Дмитро Чернов зайняв друге місце в класі МХ2 серед юніорів та загальне друге місце в нинішньому сезоні. В неділю Дмитро стартував в класі мотоциклів МХ2 серед дорослих і теж став срібним призером. За підсумками всіх етапів, студент Кам`янського індустрійного коледжу, майстер спорту Дмитро Чернов став чемпіоном України 2020 року. Також наш земляк став чемпіоном України в командному заліку, захищаючи честь команди заводу Кобзаренка.

В черговий раз нашому мотокросмену надав підтримку Сергей Миршавка та компанія МтсБетон. Завдяки цій допомозі Дмитро їхав на нових покришках Michelin Medium.

Add a comment

 

В Сумах 8-9 серпня проводився другий етап чемпіонату України з мотокросу.

Першого дня кам`янчанин, майстер спорту Дмитро Чернов змагався в юніорському класі МХ2 і посів друге місце. В неділю він стартував серед дорослих (клас МХ2) і довів, що там він є найшвидший. Студент Кам`янського індустрійного коледжу Дмитро Чернов разом з командою заводу Кобзаренка, честь якої він захищає, зійшов на найвищу сходинку п`єдесталу пошани.

Мотокросмен дякує за підтримку Анатолія Дмитровича Кобзаренко (Завод Кобзаренка), Сергія Івановича Миршавку (МТС "Бетон"), Husqvarna Ukraine ДІМОТО, Едуарда Леонідовича Лисенка (ТОВ ЕМБІ-ПАК), Наталю Лобур (Acerbis Ukraine), Оксану Федосюк.

 

Add a comment

 

Мотосезон-2020 в Кам'янському відкрито. 28 січня почалася підготовка піщаної траси на лівобережжі міста. Планується 21 березня хороша весняна гонка. "Величезне спасибі Сергію Івановичу Миршавці, "МТС Бетон" і їх співробітникам за допомогу і професіоналізм !!! Траса відкрита для тренувань !!! Welcome !!!", - написав на своїй сторінці у Facebook Володимир Чернов, батько неодноразового чемпіона України з мотокросу, майстра спорту Дмитра Чернова.

 

Add a comment

 


У Мелітополі на відмінній мототрасі 27 жовтня відбувся чемпіонат України з суперкросу.

Це був перший старт для майстра спорту з Кам'янського Дмитра Чернова після травми руки, отриманої восьмого вересня на чемпіонаті Польщі. Дмитро проявив характер, і не дивлячись на дискомфорт в кисті, відмінно провів гонку в класі МХ 2. У першому заїзді при явному шансі зайняти другу позицію, відкрутився важіль переднього гальма. Зупинка, і в підсумку четверте місце. У другому заїзді відмінний старт і лідерство до самого фінішу. У загальному заліку два пілоти команди Кобзаренка піднялися на п'єдестал пошани. Перше місце у Семена Неруша з Дніпра, друге у Дмитра Чернова. Третю позицію зайняв Ілля Дімітріу з Молдови.

Дмитро Чернов висловлює величезну подяку Анатолію Дмитровичу Кобзаренко за наданий новий мотоцикл "Husqvarna FC250" від компанії "ДИМИТО Husqvarna Ukraine", МТС "Бетон",  Миколі Мизгіну за красиву графіку на мотоцикл, а також всім хто підтримував в цьому сезоні і переживав за нього.

Add a comment