12128Теніс

 

Кам`янчани Аріана Багбая і Владислав Андреєв посіли треті місця на тенісному турнірі, який пройшов у Горішніх Плавнях.

У Горішніх Плавнях 20-21 січня походив тенісний турнір другої категорії FERREXPO CUP, в якому змагалися тенісисти до 14 років. В основній сітці серед дівчат за нагороди боролися 32 тенісистки з 13 міст України. Кам`янське відразу представляли три спортсменки з ДЮСШ № 3. І вже в другому колі сталася неприємна для нас подія. Вихованка тренера Григорія Никифорова  Анастасія Архипова вибула із змагань. Її кривдницею стала майбутня переможниця цього турніру харків`янка Кароліна Полчанінова, яка перемогла 6:2, 6:1. Також "вилетіла" одноклубниця Архипової Дар`я Андреєва (тр. Михайло Шипунов). Кам`янчанка поступилася Єлизаветі Вілку (Одеса) з рахунком 1:6, 2:6.

І тільки Аріана Багбая дійшла до півфіналу. Вихованка Сергія Козченка перемогла Анастасію Форостяну з Черкас 6:2, 7:5 і Марію Булавіну з Харкова 6:1, 6:4. І тільки в 1/2 фіналу програла землячці Булавіної Марії Румянцевій - 0:6, 6:7(3).

В турнірі серед юнаків вихованець тренерів Вадима Бойко і Михайла Шипунова з Камянської ДЮСШ № 3 Владислав Андреєв по ходу змагань переміг Ярослава Волкова (с.Чайка) - 6:4, 7:5, Кирила Траверсе (Софіївська Борщагівка) - 7:5, 2:6, 10:6. А поступився наш земляк тенісисту з Пісочина Кирилу Стецю - 3:6, 2:6.

Таким чином Аріана Багбая і Владислав Андреєв стали бронзовими призерами турніру FERREXPO CUP.

Текст Віктора КУЛЕНКА.