34 n

 

На тенісних кортах спорткомплексу "Мегарон", що в Дніпрі, 5 листопада відбувся турнір памʼяті Олени Балтачі. Трійка тенісистів-кам`янчан стали призерами U-12.

Ці змагання стали останнім (п`ятим) відбірковим туром турніру, де визначилися призери, які потрапили у фінальну частину. Нагадаємо, що фінал відбудеться у Бучі 11-12 листопада. Серед учасників були вихованці тренера Сергія Козченко з Кам’янської ДЮСШ № 3 Марія Кочерженко, Анна Кузнецова і Архип Пікуш, які і стали призерами. Всі вони отримали подарунки від відділення НОК України в Дніпропетровській області. Крім вищеназваних тенісистів у Бучі ще зіграє їх одноклубниця Аріана Багбая.

ДОВІДКА

Благодійний дитячий турнір пам’яті Олени Балтачі – екс-першої ракетка Великої Британії та доньки легендарного футболіста київського "Динамо" Сергія Балтачі, яка боролася з онкологією, проводиться з метою збору коштів для допомоги онкохворим дітям України. Перший відбірний тенісний турнір пройшов в Чорноморську. Його символом стала семирічна гімнастка Олександра Паскаль, яка внаслідок ракетного обстрілу Одеської області втратила ногу. Наступні тури тенісисти грали на кортах Вишково, Києва, Львова, Дніпра. Півфіналісти змагань в Бучі матимуть шикарну можливість отримати путівки та зіграти благодійні матчі на підтримку України на центральних аренах турнірів серії ATP Masters і WTA 1000.

ПРИЗЕРИ U-12

Хлопці

1 – Скакун Мирон (Харків)
2 – Мещеряков Марк (Жовті Води)
3 – Пікуш Архип (Кам`янське)

Дівчата

1 – Черкун Анастасія (Запоріжжя)
2 – Кочерженко Марія (Кам`янське)
3 – Кузнецова Анна (Кам`янське)

Фото https://www.facebook.com/photo?fbid=666061192298904&set=pcb.666070252297998&locale=lv_LV