8a1d30c847b992f3

 

Ілля Марченко, вихованець Кам`янського тенісного клубу "Прометей" став переможцем турніру Hamburg Ladies & Gents Cup з призовим фондом €36,000 в німецькому Гамбурзі.

У фіналі наш земляк зустрівся з першим сіяним на турнірі австрійцем Деннісом Новаком. До сьогодняшнього матчу, Марченко раніше двічі перемагав 30-річного суперника. Востаннє це трапилося нещодавно в Братиславі, де Ілля переміг у двох сетах. У двох сетах завершився й поєдинок тенісистів у Гамбурзі. Марченко не залишив своєму візаві шансів, зробивши за матч чотири брейки, і жодного разу не проґавивши свою подачу. Австрієць лише одного разу вів у рахунку впродовж поєдинку: у другому сеті 2:1. І як підсумок, український тенісист переміг Денніса Новака за 77 хвилин з рахунком 6:2 та 6:3.

 

58278

 

Таким чином Ілля Марченко зіграв у вісімнадцятому фіналі "челленджера", здобувши десятий титул на цьому рівні. Завдяки перемозі у Гамбурзі, наш тенісист здобув 43 рейтингові очки і в заліку ATP з наступного тижня підніметься ближче до 210-ї позиції. А ще Марченко завоював свій другий трофей цього сезону. У липні він став переможцем челенджера в еквадорському Салінасі.

Джерело https://suspilne.media