Близько чотирьох сотень черлідерів із Дніпра, Новомосковська, Запоріжжя і Кам`янського, змагалися на відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області.

11 лютого, в чудовому палаці Кам`янського СК "Прометей" відбувся чемпіонат Дніпропетровщини з черлідингу.

В офіційому відкритті змагань прийняли участь начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, а також представники громадської організації "Бджола" Віталій Поліщук і директор спортивного комплексу "Прометей" Анатолій Івашина. Очільниця Кам'янської федерації черлідингу Тетяна Залогіна подякувала міського голову за підтримку спортсменів міста, за оформлення зали, в якій змагаються черлідери. Особливої подяки заслужила волонтерка Яна Репета, завдяки зусилям якої, в день проведення обласних змагань було зібрано 25 тисяч гривень і передано на потреби СЗУ. Тетяна Залогіна відзначила великий вклад Кам`янської федерації черлідингу і її керівниці Альони Козинець, в розвиток цього чудового виду спорту на Дніпропетровщині.

В святковій атмосфері отримали нагороди черлідери, які змагалися в першій половині дня. Кращі з кращих вибороли право представляти область на Чемпіонаті країни, який відбудеться 5-6 березня у Львові.

Церемонія відкриття завершилася колективною фотосесією.

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.

Фотоальбом https://www.facebook.com/photo/?fbid=181763827881488&set=a.181766731214531