111 DSC0465
 
На базі Кам'янського коледжу фізичного виховання (колишні шкільні майстерні на вул. Подільській, 89) 14 грудня відбулося відкриття залу важкої атлетики імені випускника цього спортивного закладу, олімпійського чемпіона Султана Сабуровича Рахманова.
 
222 DSC0363
 
На урочистому заході були присутні: заступник міського голови, голова адміністрації Південного району міста Світлана Колісниченко; начальник Дніпропетровського обласного відділення фізичного виховання і спорту МОН України Євген Буря; начальник відділення спорту і молоді департаменту з гуманітарних питань міста Анатолій Івашина; заступник голови адміністрації Південного району міста Ігор Задорожний; депутат міськради Валентина Капінус; чемпіон Олімпійських ігор з важкої атлетики в Монреалі 1976 року Юрій Зайцев; заслужений тренер України з важкої атлетики, випускник ДКФВ, соратник Султана Рахманова Володимир Сенсієв; чемпіон світу серед ветеранів з боротьби дзюдо, майстер спорту Віктор Копильченко; директор Дніпровського технолого-економічного коледжу Віктор Карпов; директор ДЮСШ № 1 Олексій Бурма; заступник директора ДЮСШ № 2 Лариса Чередниченко та інші почесні гості.
 
За старовинним українським звичаєм, дорогих гостей зустрічали хлібом-сіллю.
 
333 DSC0366
 
Від імені міського голови Світлана Колесніченко привітала директора ККФВ Віктора Чибісова з відкриттям нового спортивного центру не тільки Південного району, а й міста. До привітання приєдналися Є.Буря, В.Карпов, Ю.Зайцев. "Ми з Султаном дружили і виступали разом. І йому було б дуже приємно знати, що в його честь відкрився цей прекрасний спортивний центр", - зазначив Ю.Зайцев. 
 
444 DSC0443
Право перерізати червону стрічку було надано Світлані Колісниченко, Валентині Капінус і Юрію Зайцеву.
 
555 DSC0381
 
666 DSC0482
 
888 DSC0496
 
Для присутніх була проведена екскурсія по трьом комфортним залам, в яких тепер можуть удосконалювати свою майстерність важкоатлети, каратисти, а в тренажорний залі займатися всі бажаючі. До речі, нове дороге устаткування випробували деякі гості і залишилися дуже задоволеними.