2 futbolnoe pole levoberezhe
 
14 грудня в Кам'янському стартував перший етап робіт з будівництва сучасного футбольного поля на базі дитячо-юнацької футбольної школи "Надія", поруч із середньою школою № 21.
 
Початок робіт перевірив міський голова Андрій Бєлоусов. Представник підрядної організації доповів мерові, що на даний момент проводиться зняття першого шару грунту. У роботах задіяна вся необхідна техніка. По завершенні зимового періоду, як тільки дозволять погодні умови, будівництво об'єкта буде продовжено.
 
3 futbolnoe pole levoberezhe
 
Як зазначив мер Андрій Бєлоусов, в зв'язку з тим, що зараз на Лівому березі немає жодного стадіону або футбольного поля, де б діти і дорослі змогли повноцінно грати і проводити тренування, було розпочато будівництво даного спортивного об'єкту. Він буде включати не тільки футбольне поле розміром 100 на 70 метрів, але також в комплексі тренажерну та скейт-майданчик, майданчики для гри в баскетбол, волейбол, настільний теніс, шашки та шахи, дитячий ігровий майданчик, роздягальні, лавочки для глядачів і навіс.
  
"Це дасть можливість усім жителям лівобережжя приходити сюди, повноцінно займатися спортом і грати в футбол на сучасному полі. Кошти виділені з обласного бюджету. Хочу подякувати як депутатів обласної ради, так і керівництво області за те, що вони почули нас і виділили кошти на реалізацію такого необхідного для міста проекту", - сказав міський голова.
Завершити будівництво і здати об'єкт в експлуатацію планують до середини 2018 року.
Варто також відзначити, що під час наради до мера підходили місцеві жителі, щоб висловити подяку за те, як під його керівництвом місто на очах перетворюється.
 
Джерело http://sobitie.com.ua