081пауерліфтинг
 
 
Змагання серед чоловіків і жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат відбудуться 11 серпня. У програмі чемпіонату - три силові базові дисципліни: присідання зі штангою на спині, жим штанги лежачи та тяга штанги. Організатором змагань виступила Кам`янська міська федерація пауерліфтингу.
 
Спортсмени з Кам'янського, Дніпропетровської області та України будуть мірятися силами в спортивному залі ДЮСШ №2 (колишній спорткомплекс "Viking"), який знаходиться за адресою: вул. Колеусівська, 3. До участі у відкритому чемпіонаті допускаються особи, яким вже виповнилося 13 років.
 
Чемпіонат пройде в два етапи. О 10:00 стартують змагання серед дівчат, юніорок, жінок і юнаків. У другій сесії, яка розпочнеться о 14:00, силами будуть мірятися юніори та чоловіки. Церемонія урочистого відкриття пройде о 13:00.
 
Всі вікові категорії учасників будуть змагатися в вагових категоріях 59, 66, 74, 83, 93, 105, 120 кг і більше. Нагородження призерів відкритого чемпіонату Кам'янського відбудеться по завершенню першої та другої сесій.