33634218 394115691065780 9135175128244551680 n
 
В Дніпрі пройшов чемпіонат області з міжнародних шашок. Його з тріумфом завершили спортсмени Кам`янського, завоювавши два "золота" і "срібло".
 
 
У чоловічому турнірі з перших турів лідерство захопив майстер спорту з Кам'янського Кирило Іванов. Зупинити його ніхто не зміг і за тур до кінця він забезпечив собі недосяжний відрив від найближчих переслідувачів. З підсумковим результатом в 12 очок він став чемпіоном області. Інші призери визначалися в останньому турі. Завершивши очну зустріч внічию, друге і третє місце поділили майстер спорту Прокопенко Микола і кандидат в майстри Онищенко Руслан. Вони набрали по 9 очок. Коефіцієнт на одну одиницю краще виявився у Прокопенко.
 
Губарєва Ольга
 
Серед жінок брало участь всього чотири шашистка. Дві з них за рівнем гри значно перевершували інших, тому результат турніру був досить передбачуваний. А після того як в першому турі і фаворити, і аутсайдери зіграли між собою внічию, стало ясно, що без додаткових матчів не обійтися. Чемпіонкою області стала Ольга Губарєва з Кам'янського, яка в двох партіях бліц-матчі виграла у землячки  Анастасії Лашкової.
 
Лашкова Анастасія
 
Додатковий бліц за третє місце, як не дивно, був більш тривалий і за напруженням боротьби напруженішим. Його змогла виграти Олена Калашникова з с. Гречане Петриківського району.
 
За результатами чемпіонату буде сформована збірна області для участі в Кубку України з стокліткових шашок, який відбудеться з 30 червня по 8 липня в Івано-Франківську.