dsc0149 1 1

Не кожен шашковий чемпіонат може похвастатися в ньому участю гросмейстерів. А ось у Кам`янському, рядовий турнір зібрав аж чотирьох гросів!

У Кам`янській ДЮСШ №2 до Дня закоханих вже другий рік поспіль проходить командний шашковий турнір. В кожній команді грає юнак і дівчина. Змагання проводяться два на два: дівчата грають між собою, а хлопці між собою. В нинішньому році заявки на участь в змаганнях подали 10 колективів.

Кожна команда мала креативні назви, а рівень гравців вражав - чемпіони і призери світу та Європи, гросмейстери та майстри спорту! Переможці визначалися не лише за результатами ігор, а й за результатами вікторини на тему кохання. Після семи турів склалася цікава ситуація, коли чотири колективи набрали по десять очок. Тільки завдяки додатковим показникам все стало на свої місця. Перемогла команда "Крізь терни до зірок", в складі якої два гросмейстера з Дніпра - Фелікс Шепель та Віра Попруга. Хоча язик не повертається назвати Віру дніпрянкою (кам`янчанка, яка починала свій шлях у тренера Дмитра Савінського, лише недавно захищає честь Дніпровської ДЮСШ №9). Друге місце посіла команда "Недосяжні" (гросмейстерка Олена Коротка і кандидат в майстри спорту Антон Малий). Третіми стали майстриня спорту Альона Губарєва і першорозрядник Олег Підгорний-Піцик ("Ангельський годинник").

Усі пари отримали подарунки, а призери сертифікати в магазин "Акварель". Переможці отримала по 1000 гривень, за друге місце – по 500 гривень і за третє – по 250 гривень.

КОМАНДИ-УЧАСНИЦІ

* "Крізь терни до зірок" (Віра Попруга/Фелікс Шепелєв);
* "Недосяжні" (Олена Коротка/Антон Малий);
* "Ангельський годинник" (Альона Губарєва/Олег Підгорний-Піцик);
* "Красуня та Чудовисько" (Ольга Губарєва/Данило Тимченко);
* "Мушкетер і леді" (Софія Перемитько/Данило Ісенко);
* "64 відтінки чорно-білого" (Мирослава Бердник/Максим Кривоніс);
* "Ді. Ма" (Марія Діденко/Микита Маяк);
* "Адам та Єва" (Єва Бабій/Володимир Жукоцький);
* "Майстер та Маргарита" (Віра Кравченко/Андрій Блоха);
* "Кен та Барбі" (Анастасія Губарєва/Тимофій Кобзєв);

Текст Віктора КУЛЕНКА.

Фото https://www.facebook.com/photo?fbid=7541020135942927&set=pcb.7541026402608967