IMG a9a33e3e9acb8bfd359c4c67c23cb53a V

 

У суботу, 20 січня, в Кам`янському ліцеї № 40 відбувся чемпіонат міста з шашок-64 серед гравців до 13 років, переможцями якого стали Максим Кривоніс та Марія Діденко.

 

IMG 41abeЮНАКИ V

 

У восьмитуровому турнірі, що проходив за швейцарською системою, змагалися 23 спортсмени, серед яких були п`ятеро шашкістів, що змогли пробитися сюди з наймолодшої вікової категорії (діти до 8 років). За підсумками змагань у юнаків перше місце посів учень ліцею № 30 Максим Кривоніс. Вихованець тренерки ДЮСШ № 3 Альони Губарєвої набрав 15 очок з шістнадцяти можливих. Друге місце та третю нагороду поспіль ("срібло" до 8 років та "золото" до 10 років) завдяки перемозі в останньому турі над більш досвідченим гравцем, виборов учень Шульгівського ліцею Волємір Савінський. В активі у вихованця тренера ДЮСШ № 2 Дмитра Савінського десять очок. Бронзову медаль, після поразки в останньому турі від Волєміра, отримав Тимофій Сич, якого тренує Альона Губарєва. Учень ліцею № 15 набрав на одне очко менше другого призера.

 

IMG 752cДІВЧАТАV

 

У змаганнях серед дівчат переможницею стала учениця ліцею інформаційних технологій Марія Діденко. Вихованка тренера Ігоря Губарєва має 13 очок з шістнадцяти можливих. З дванадцятьма очками друге місце посіла учениця Шульгівського ліцею Зоряна Савінська (тренер Д.Савінський). Третьою стала учениця ліцею № 40 Анна Завгородня (10 очок), яку тренує І.Губарєв.

За умовами турніру, шашкісти, які набрали половину очок з шістнадцяти можливих, отримали право на участь у старшій віковій категорії - до 16 років, змагання у якій відбудуться 27 січня.