До Дня фізичної культури та спорту України 8 вересня в Кам`янському центрі "Спорт для всіх" було вельми людно. Саме тут цього дня було сконцентрована велика кількість найтитулованіших спортсменів планети, які провели турнір з стоклітинних шашок.

Привітали присутніх з відкриттям нового спортивного сезону Заслужений тренер України з шашок, майстер спорту Ігор Губарєв і головний фахівець "Спорт для всіх" Ірина Панус. "Сьогодняшній турнір з міжнародних шашок ми присвячуємо Дню фізкультурника. Разом з досвідченими титулованими гравцями своє вміння показують і шашкісти-початківці, які незабаром вже самі будуть приймати участь в змаганнях на аренах світу. Бажаю всім гарного настрою і нехай переможе найсильніший!", - сказав співорганізатор турніру, голова міської федерації шашок І.Губарєв.

Дійсно, склад учасників змагань був вражаючим. Адже серед них були чемпіони світу з шашок різних років Олена Коротка, Олександр Коробський, Андрій Блоха, Андрій Махонін, Віра Попруга, віце-чемпіон світу Добриня Савінський, срібна призерка чемпіонату світу до восьми років Мирослава Бердник. Призери визначалися в чотирьох номінаціях: чоловіки, жінки, юнаки, дівчата.

Після декількагодинного шашкового марафону переможцями переможцям та призерам були вручені медалі, грамоти та сувенірна атрибутика від організаторів змагань центру "Спорт для всіх" та міської федерації шашок.

ПРИЗЕРИ

ЧОЛОВІКИ

1 - Губарєв Ігор
2 - Савінський Добриня
3 - Махонін Андрій

ЖІНКИ

1 - Коротка Олена
2 - Попруга Віра
3 - Діденко Марія

ЮНАКИ

1 - Кривоніс Максим
2 - Підгорний-Піцик Олег
3 - Сич Тимофій

ДІВЧАТА

1 - Савінська Зоряна
2 - Бердник Мирослава
3 - Василинюк Марія